استمرار نظارت های بهداشتی دامپزشکی سبزوار بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، برای تولید محصولی سالم، با کیفیت و بهداشتی، نظارت های لازم در زمینه تولید، فرآوری، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی، توسط بازرسان نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در این خصوص گفت: انواع فرآوردههای خوراکی با منشا دامی بخصوص گوشت قرمز و سفید از اجزای لاینفک رژیم غذایی محسوب میشوند که برای دستیابی به جامعه سالم، بسیار ضروری می باشند و از طرفی بیش از دغدغه تأمین پروتئین حیوانی در رژیم غذایی مردم، تأمین سلامت و کیفیت آن مطرح است.
دکتر برات الله زیدآبادی، در ادامه اظهار داشت: در همین راستا و به جهت تامین سلامت و امنیت غذایی، تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح شهرستان شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستورانهای بینراهی و درونشهری، هتلها و آشپزخانهها مشمول این نظارت بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.
وی، در خصوص تهیه گوشت با کیفیت به شهروندان توصیه نمود:
1-از خرید و مصرف فرآوردههای خام دامی بدون مهر دامپزشکی یا برچسب معتبر دامپزشکی خودداری فرمائید.
2-از خرید گوشت چرخکرده از قبل آماده شده در بستهبندی متفرقه خودداری فرمائید.
3-فرآوردههای خام دامی خود را فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری فرمائید.
4-از خرید فرآوردههای خام دامی که خارج از یخچال عرضه میگردد خودداری فرمائید.
5-هنگام قطعهبندی و یا شستوشوی فرآوردههای خام دامی از دستکش استفاده کنید.