اطلاعیه شبکه دامپزشکی کاشمر در خصوص ذبح بهداشتی دام در عید قربان
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر ضمن عرض تبریک پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید قربانگفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان شبکه دامپزشکی کاشمر با سازماندهی اکیپهای ویژه عید قربان، از هنگام خرید دام تا معاینات پیش و پس از کشتار، آماده همکاری با شهروندان هستیم.

دکتر سعید خانزاده اظهار داشت: در روز عید سعید قربان، کارشناسان این شبکه با هدف تأمین بهداشت عمومی جامعه، دامهای کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند کرد.
وی درخصوص ذبح دامهای قربانی در این روز گفت: در این راستا و به منظور اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی تمهیدات لازم در خصوص نظارت های بهداشتی توسط شش اکیپ ثابت و سیار با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص و خدمات کشتارگاهی "رایگان" به همت شهرداری کاشمر و پیمانکار محترم کشتارگاه در روز عید قربان فراهم شده است.
این مقام مسئول مصرف گوشت بلافاصله پس از ذبح و خارج از کشتارگاهها را مخاطره آمیز دانست و اظهار داشت: این اقدام خطر ابتلا به بیماریهای مشترک بین دام و انسان را افزایش میدهد لذا گوشت قربانی قبل از مصرف باید ۲۴ ساعت در سالن پیش سرد یا یخچال 2 تا 4 درجه نگهداری شود، این کار انتقال عوامل بیماری زا ازجمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، که از طریق تماس با ترشحات بدن حیوان آلوده منتقل میشود را به حداقل می رساند و در این راستا از مردم درخواست می شود با مراجعه به کشتارگاه دام واقع در کیلومتر 5 جاده خلیل آباد دام خود را تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح نمایند.
خانزاده یادآور شد، همشهریان گرامی همچنین میتوانند با مراجعه به اکیپهای گشت سیار داخل شهر یا مستقر در شبکه دامپزشکی از طریق شماره تلفن 55227313 از سلامت دام قربانی اطمینان حاصل نمایند.
نظر دهید