انجام بیش از 23 هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: بازرسان بهداشتی این شبکه با استفاده از پتانسیل های موجود و بهره گیری از توان و ظرفیت های بالقوه در دیگر واحد های تخصصی این شبکه، بیش از 23 هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سال جاری، انجام داده اند.
دکتر محمد سیاح، با اعلام این خبر، افزود: بازرسان این شبکه با انجام 23 هزار و 420 مورد بازرسی از اماکن و مراکزی که به نحوی با فرآورده های خام دامی سروکار دارند، شاخص های تاثیرگذار در این بخش را، بر اساس دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی برررسی و پایش می نمایند.
وی، به اخذ 167 مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی که در هنگام بازرسی در شرایط عدم انطباق با الگوهای بهداشتی دامپزشکی بودند اشاره نموده و افزود: با انجام 524 مورد آزمایش کنترل کیفی و تشخیصی بر روی نمونه های اخذ شده، شاخص های تاثیرگذار در بخش امنیت غذایی شهروندان پیگیری و رصد شده است.
سیاح، در ادامه به توقیف 325 هزار و 456 کیلوگرم فرآورده خام دامی از ابتدای سال جاری اشاره کرد و گفت: مقدار 37 هزار و 664 کیلوگرم از فرآورده های خام دامی نوقیف شده به دلیل نداشتن استانداردهای بهداشتی لازم از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، همچنین به تشکیل 132 پرونده تخلف بهداشتی در این مدت اشاره نمود و افزود: در این مدت تعداد 30 واحد صنفی نیز به دلیل تکرار در تخلفات بهداشتی با هماهنگی دستگاه قضائی پلمب و از ادامه فعالیت آنها ممانعت به عمل آمده است.