برگزاری جلسه آموزشی و بازآموزی بهداشتی برای رستوران داران و صنوف وابسته در شهرستان سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: نظر به اهمیت رستوران ها ، چلوکبابی ها ، اغذیه فروشی ها ، فست فودها و تالار های پذیرایی در ارائه غذای سالم به مردم و لزوم رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی در تاریخ 12 تیر 1401 جلسه آموزشی و باز آموزی بهداشتی برای 45 نفر ار متصدیان صنف چلوکبابی و صنوف وابسته توسط شبکه دامپزشکی سبزوار با همکاری مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت برگزار گردید.
دکتر زیدآبادی گفت:احترام به حقوق مشتریان و توجه به سلامت عمومی جامعه مهمترین وظیفه صنف اغذیه فروش ها می باشد.لذا در این جلسه اعضای این صنوف با رعایت موازین بهداشتی –بهداشت فردی - استفاده از مواد اولیه مجاز و دارای مشخصات معتبر و قوانین و مقررات تخلفات بهداشتی آشنا شدند.
وی گفت : با توجه به فصل تابستان و خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو متصدیان واحد های مذکور نسبت به خصوصیات بیماری فوق ، راه های انتقال و روش پیشگیری آموزشهای لازم داده شد و تاکید گردید که از کشتار غیر مجاز دام به طور جد خودداری گردد و مواد پروتئینی اولیه خودرا از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی که دارای هویت بهداشتی باشد را تامین نمایند