• 1401/06/14 - 09:41
  • تعداد بازدید : 234
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه ساماندهی کشتارگاه کاشمر با حضور اعضاء کمیته ساماندهی کشتارگاه در محل سالن جلسات شهرداری کاشمر

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر گفت: با توجه به اهمیت کشتارگاه های دام در تضمین سلامت و کیفیت گوشت، جلسه ساماندهی امور کشتارگاه‌ دام شهرستان و بررسی مشکلات آن، با حضور اعضاء کارگروه ساماندهی کشتارگاه جهت حل مشکل این واحد به صورت کوتاه مدت و بلند مدت برگزار گردید

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر گفت: با توجه به اهمیت کشتارگاه های دام در تضمین سلامت و کیفیت گوشت، جلسه ساماندهی امور کشتارگاه‌ دام شهرستان و بررسی مشکلات آن، با حضور اعضاء کارگروه ساماندهی کشتارگاه جهت حل مشکل این واحد به صورت کوتاه مدت و بلند مدت برگزار گردید.

دکتر سعید خانزاده افزود: در این جلسه نواقصی از کشتارگاه  شهرستان مورد بررسی قرار گرفت که بهسازی وضعیت بهداشتی سالن و ساماندهی پسماندهای کشتارگاه، طرح جلوگیری از ورود قصابان و افراد متفرقه به داخل سالن کشتارگاه، عدم کشتار دام مولد و آبستن، اجرای جدی و درست طرح هویت بخشی و جلوگیری از ذبح دام هایی که فاقد پلاک هستند، تفکیک لاشه های نرینه و ماده و ممهور به مهر مخصوص و تجهیز کشتارگاه به پیش سرد بزرگتر و با ظرفیت بیشتراز مهمترین مسائلی بود که برای کوتاه مدت مقرر گردید نسبت به رفع نواقص و اصلاح موارد ذکر شده اقدام گردد.

وی ظهار داشت جهت حل مشکل کشتارگاه در دراز مدت نیز مقرر گردید شهرداری کاشمر نسبت به احداث کشتارگاه جدید با استفاده از اعتبارات ملی یا استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اقدامات و پیگیری های لازم را انجام دهد. لازم معمول گردد.

مهندس نورنیا کارشناس و نماینده شبکه دامپزشکی کاشمر در این جلسه اظهار نمود: رفع نواقص کشتارگاه در راستای امنیت سلامت مردم در حوزه غذا بسیار حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد ظرفیت  فعلی پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان با ظرفیت 150 لاشه جوابگوی کشتار روزانه شهرستان و حومه آن نیست و احداث و تجهیز پیش سرد بزرگتر تا ظرفیت 500 لاشه از مهمترین اقداماتی است که باید توسط شهرداری محترم بطور جد پیگیری گردد.

نورنیا در ادامه با تاکید بر اولویت بندی نواقص کشتارگاه ها و رفع آنها و جلوگیری از ذبح غیرمجاز دام خارج از چرخه کشتارگاه تصریح نمود:

محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم شریف شهرستان ارائه می شود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

وی در ادامه کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تاسیس کشتارگاه صنعتی را ضروری دانسته و خاطرنشان کرد: باید به سمت تبدیل کشتارگاه سنتی به صنعتی حرکت کنی. ولی ساماندهی کشتارگاه موجود با رعایت حداکثری مسائل بهداشتی در وضعیت فعلی مورد تاکید است.

سایر اعضای جلسه گزارشی از رفع نواقص موجود در کشتارگاه ها و نقطه نظرات و برنامه های خود در خصوص بالا بردن کیفیت کشتار دام و بالا بردن موارد بهداشتی ارائه نمودند .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان کاشمر
  • کد خبر : 290116
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه