برگزاری دوره آموزشی اصول نمونه برداری از فرآورده های خام دامی در شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، دوره اصول نمونه برداری از فرآورده های خام دامی بصورت وبینار در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان، برگزار شد.
دکتر محمد سیاح، با اشاره به مطالب ارائه شده در این دوره اظهار نمود: نمونه برداری از فرآورده های خام دامی بایستی مطابق اصول و ضوابط خاص مرتبط صورت گرفته و از اعمال سلایق شخصی جدا پرهیز گردد چرا که عدم رعایت ضوابط مربوطه می تواند در نتایج آزمایشگاهی نمونه تأثیر گذار باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، افزود: در دوره مذکور که قریب به 50 نفر از کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های دام و طیور، و مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ شهرستان حضور داشتند، به روش های مختلف نمونه برداری از فرآورده های خام دامی، اهمیت انتخاب نمونه و شرایط حمل و نقل آن طبق اصول بهداشتی، توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بصورت وبیناری، اشاره گردید.
در پایان این دوره، مشکلات و مسائل مربوط به این حوزه مورد بحث و تبادل نظر مسئولین فنی بهداشتی و کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، قرار گرفت.