• 1403/10/29 - 14:07
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی سبزوار اعلام کرد:

تاثیر مستقیم مصرف بستنی سنتی در ابتلا به بیماری تب مالت

دکتر برات‌الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در گفت‌وگویی به اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی درباره مخاطرات مصرف فرآورده‌های لبنی غیرپاستوریزه از جمله بستنی سنتی پرداخت.

وی با اشاره به افزایش موارد ابتلا به بیماری تب مالت (بروسلوز) اظهار داشت: یکی از عوامل اصلی انتقال این بیماری، مصرف محصولات لبنی خام یا غیرپاستوریزه است که بستنی سنتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر بستنی‌های سنتی با شیر خام یا فرآورده‌های لبنی غیربهداشتی تهیه شوند، می‌توانند عامل انتقال باکتری بروسلا( بیماری تب مالت) به انسان باشند.

 

دکتر زیدآبادی در ادامه افزود: بیماری تب مالت یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که علائم آن شامل تب‌های مداوم یا متناوب، خستگی، تعریق شبانه و دردهای مفصلی است. این بیماری می‌تواند در صورت عدم درمان به مشکلات مزمن و عوارض جدی منجر شود.

 

وی تأکید کرد: برای پیشگیری از این بیماری، مصرف‌کنندگان باید از خرید بستنی‌های سنتی که منشأ و شرایط بهداشتی آن‌ها مشخص نیست خودداری کنند. همچنین، نظارت بیشتر بر مراکز تولید بستنی سنتی و الزام به استفاده از شیر پاستوریزه در فرآیند تولید، از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه است.

 

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار در پایان گفت: از شهروندان عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده تولید یا عرضه فرآورده‌های لبنی غیربهداشتی، مراتب را به سامانه نظارتی دامپزشکی 1512 گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 332369
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه