همزمان با نزدیک شدن به عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛
تشدید نظارت های دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی / ۳ تیم بازرسی آماده اجرای طرح
همزمان با نزدیک شدن به عید نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت های دامپزشکی طرقبه و شاندیز، بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی تشدید و ۳ تیم بازرسی آماده اجرای طرح هستند.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2025/Feb/05/3ddf5ec4-7998-44b2-8f44-5eb29ee9af42_crop_crop.jpg)
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و عید نوروز گفت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر علیرضا قدرتی، در این رابطه اذعان کرد: با توجه به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این ایام، دامپزشکی هر ساله با تشدید نظارت ها، چرخه تولید، توزیع و عرضه را کنترل و رصد می کند.
وی، اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز از ۱۲ اسفند ماه سال جاری در این شهرستان آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
قدرتی، با اشاره به فعالیت ۳ تیم سیار و 2 تیم ثابت نظارت دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر در قالب این طرح افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای دامی، رستورانهای بین راهی و درون شهری و سایر اماکنی که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میشود، تحت پوشش این طرح قرار میگیرند.