توصیه بهداشتی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز در ارتباط با خرید گوشت قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز گفت: شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل های الصاقی کشتارگاه توجه نمایند.
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از الزام مهر و لیبل گذاری لاشه های استحصالی در کشتارگاه خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی در این خصوص گفت: کشتار انجام شده در کشتارگاه های دام شهرستان کاملا بهداشتی و زیر نظر ناظرین شرعی و بهداشتی در حال انجام می باشد.
وی افزود: بازرسی بهداشتی گوشت شامل دو بخش می باشد الف- بازرسی پیش از کشتار ب- بازرسی پس از کشتار که در تمامی این مراحل دام و لاشه از نظر ظاهری مورد معاینه قرار گرفته و در صورت مشاهده هر علامتی دال بر درگیری با بیماری های عفونی یا متابولیک دام و یا لاشه توقیف تا بر اساس دستورالعمل و بخشنامه های سازمان دامپزشکی برای آن تصمیم گیری شود.
دکتر قدرتی در پایان از تمامی شهروندان خواست ضمن پرهیز از کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر صرفا از مراکز خرید مجاز نسبت به تهیه گوشت قرمز اقدام نمایند و در زمان خرید به مهر و لیبل الصاقی بر روی لاشه ها که نشانگر نام کشتارگاه، جنسیت، زمان کشتار، زمان خروج از پیش سرد و عمر ماندگاری گوشت می باشد توجه ویژه نمایند.