تولید بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ در سبزوار
10 هزار تن گوشت مرغ در نیمه نخست امسال در شهرستان سبزوار تولید شد.
دکتر برات الله زیدآبادی رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از تولید 10 هزار و 508 تن گوشت مرغ، طی نیمه نخست امسال در سبزوار بعنوان قطب تولید این ماده پروتئینی در استان خبر داد.
وی گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، 6 میلیون و 788 هزار قطعه جوجه ریزی در 250 واحد مرغداری انجام شده است.
زید آبادی گفت: سبزوار از قطب های مهم دام، طیور و آبزیان در استان می باشد و 35 درصد اشتغال این خطه، در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.
وی در ادامه بیان داشت: توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
زید آبادی تصریح کرد: افزون بر 90 درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار، در استان مصرف شده و بقیه آن به دیگر استان های کشور ارسال می شود. سبزوار سالانه با تولید بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان به این ماده پروتئینی است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: 250 واحد مرغداری گوشتی و مرغ تخم گذار ،11 کارخانه خوراک دام و طیور درحوزه دام و ماکیان سبزوار فعالیت دارند.