تولید وتوزیع بیش از 60 هزار تن گوشت قرمز وسفید تازه در زیر ذره بین بهداشتی دامپزشکی مشهد
بازرسان دامپزشکی شهرستان مشهد بر تولید و استحصال 60 هزار و 158 تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه های شهرستان نظارت کرده اند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با اعلام این خبر گفت: در 7 ماه امسال با نظارت مستمر بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان، قریب به 22 هزار و 192 تن گوشت قرمز و 37 هزار و 965 تن گوشت مرغ استحصال و روانه بازارهای مصرف داخل و خارج شهرستان شده است.
دکتر محمود جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: کارشناسان بهداشتی مستقر در واحدهای کشتارگاهی دام و طیور با بررسی وضعیت ظاهری گوشت از لحاظ ارگانولپتیکی ، بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام نسبت به سلامت و استحصال گوشت نظارت دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد افزود: در این مدت 530 هزار و 137 رأس گوسفند و بز و 38 هزار و 952 رأس دام سنگین (شامل گاو و گوساله، شتر و شترمرغ) در کشتارگاه صنعتی دام مشهد ذبح شده است. این مقام مسئول میزان کشتار مرغ در 4 کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان را نیز 19 میلیون و 585 هزار قطعه عنوان کرد.
وی با توصیه به شهروندان برای تهیه فرآورده های خام دامی مصرفی خانوار از مراکز معتبر و مجاز تحت نظر دامپزشکی و توجه به مهر و برچسب دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضای فرآورده ها، از عموم مردم خواست، چنانچه با موارد مشکوک و غیربهداشتی در این مراکز مواجه شدند، موضوع را به سامانه ارتباطی 1512 اداره کل دامپزشکی و یا شماره تلفن های 37250025 و37250035 شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد اطلاع دهند.
نظر دهید