تولید 28 هزار قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک در شهرستان قوچان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان از تولید 28 هزار قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک از ابتدای سال در شهرستان قوچان خبر داد.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در این باره گفت: با عنایت به نظارت های بازرسین دامپزشکی، انجام نمونه برداری های مستمر در طول دوره پرورش و نتایج حاصل شده از آزمایش ها، این مقدار مرغ بدون آنتی بیوتیک در یک واحد پرورش طیور گوشتی بدون آنتی بیوتیک با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی در شهرستان قوچان تولید و تایید گردیده است.
شمس با یادآوری سیاست های راهبردی درخصوص حمایت از تولیدات سالم و ارگانیک افزود: نیاز است با اقدامات حمایتی شامل تخصیص تسهیلات به مرغداران متقاضی برای بهینه سازی واحدهای مرغداری و... به تولیدکنندگان، زمینه افزایش تولید این محصولات سالم را در شهرستان افزایش دهند.
وی در انتها گفت: جلوگیری از ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی در طیور و انسان، کاهش طول دوره پرورش، افزایش کیفیت گوشت (طعم و مزه)، افزایش تعداد دوره پرورش در طول سال، افزایش تعداد جوجه ریزی در واحد، جلوگیری از بیماری های طیور و افزایش درآمد ملی و صادرات را ازمهمترین مزایای پرورش مرغ فاقد آنتی بیوتیک می باشد. در صورت مشارکت مرغداران در گسترش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک، نه تنها منافع اقتصادی مرغداران تامین می شود، بلکه مصرف کنندگان نیز از این محصولات استقبال می کنند.