در راستای ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی شهروندان صورت گرفت:
دیدار و گفتگوی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با رؤسای اتحادیه گوشت سفید و قرمز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از دیدار و گفتگوی رییس شبکه دامپزشکی با رؤسای اتحادیه های گوشت سفید و گوشت قرمز این شهرستان، در راستای ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی شهروندان، خبر داد.
دکتر محمد سیاح، در این دیدار به اهمیت سلامت و امنیت غذایی شهروندان و زائرین بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها اشاره نموده و اظهار داشت: عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی می تواند منجر به بروز بسیاری از بیماری های ثانویه و مسمومیت های غذایی در جامعه انسانی شود.
وی، استقرار و فعالیت ناظرین بهداشتی و همیاران سلامت دامپزشکی را در مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: با فعالیت ناظرین بهداشتی و همیاران سلامت دامپزشکی در این مراکز، ورود و خروج هر گونه فرآورده خام دامی تحت نظارت بهداشتی کارشناسان بوده و بررسی های تخصصی لازم انجام می پذیرد.
این مقام مسئول، فعالیت اتحادیه های مرتبط در صنعت دام و طیور را بسیار با ارزش دانست و اظهار داشت: تعاملات و هماهنگی های بخش دولتی و اتحادیه های موجود می تواند بسیاری از موانع و مشکلات کاری موجود در بخش خصوصی را برطرف نموده و فعالیت آنها را هدفمند نماید.
سیاح، به لزوم اجرای نظارت های مستمر بر فعالیت مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید اشاره کرد و افزود: می بایست با انجام گشت های مشترک نظارتی از طریق اتحادیه های مرتبط و شبکه دامپزشکی شهرستان، بر فعالیت و عملکرد واحدهای عرضه فراورده های خام دامی نظارت نموده و با این اقدام تاثیرگذار از فعالیت برخی از افراد سودجو که اقدام به عرضه گوشت غیر بهداشتی می نمایند، ممانعت بعمل آورد.
در ادامه مهندس جواد باقری، رئیس اتحادیه گوشت دامی شهرستان مشهد، به تعاملات ارزنده بین دو مجموعه اشاره نموده و گفت: این اتحادیه در تامین و توزیع گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان، همواره شاخص های بهداشتی مورد تایید دامپزشکی را رعایت نموده و با انجام بازرسی های سرزده از مراکز عرضه گوشت قرمز، متخلفین در این بخش را به دامپزشکی معرفی می نماید.
وی، در ادامه افزود: بیش از یک هزار و 500 مرکز عرضه گوشت قرمز در سطح شهرستان مشهد فعالیت می نمایند که نظارت بر عملکرد و فعالیت این تعداد واحد صنفی کار بسیار مشکل و زمانبری می باشد.
باقری، از هرگونه همکاری و مشارکت اتحادیه گوشت دامی و شبکه دامپزشکی شهرستان، در اجرای برنامه های نظارتی و بهداشتی دامپزشکی استقبال نمود.
فرامرز قائمی، رئیس اتحادیه گوشت سفید نیز در این جلسه به آمادگی اتحادیه گوشت سفید و مرغ جهت هرگونه همکاری با دامپزشکی شهرستان اشاره نمود و گفت: در شهرستان مشهد، بیش از یک هزار و 200 مرکز عرضه گوشت مرغ و ماهی پروانه دار مشغول فعالیت می باشند که رعایت فرآیندها و الگوهای بهداشتی دامپزشکی در زمینه امنیت غذایی شهروندان از دغدغه های اصلی ما می باشد.