سمپاشی دوره ای و نظافت روزانه پیش از کشتار در کشتارگاه های دام طرقبه و شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ در کشتارگاه های دام شهرستان به صورت دوره ای سمپاشی و روزانه قبل کشتار شست و شو ضدعفونی کامل سالن ها انجام می گردد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: در فصول گرم سال به منظور کنترل و کاهش جمعیت کنه ها جهت جلوگیری از بیماری مشترک تب کریمه کنگو، محوطه داخلی و خارجی کشتارگاه به صورت دوره ای مورد سمپاشی قرار می گیرد و همچنین کلیه سالن ها و تجهیزات روزانه شست و شو و ضدعفونی می شوند.
وی همچنین بیان نمود: از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری، مبارزه با کنه از طریق سمپاشی اماکن دامی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب توسط دامدار و ذابحان حین انجام کار، بالابودن امنیت و حفاظت فردی شاغلین در کشتارگاه ها، سرد نمودن لاشه به مدت 24 ساعت در برودت یخچال و تهیه گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی می باشد.
دکتر قدرتی در پایان افزود: کلیه پرسنل شاغل در کشتارگاه باید هنگام فعالیت از لباس کار مناسب اختصاصی جهت ایمنی فردی و جلوگیری از انتقال بیماری (شامل کفش، کلاه، روپوش، ماسک، دستکش و ...) استفاده نموده و لباس های کار باید در پایان هر نوبت کاری تعویض و پس از شستشو و ضدعفونی به روش مناسب برای استفاده در روز بعد آماده گردند.