• 1401/05/08 - 09:00
  • تعداد بازدید : 446
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سمپاشی دوره ای و نظافت روزانه پیش از کشتار در کشتارگاه های دام طرقبه و شاندیز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ در کشتارگاه های دام شهرستان به صورت دوره ای سمپاشی و روزانه قبل کشتار شست و شو ضدعفونی کامل سالن ها انجام می گردد.

سمپاشی دوره ای و نظافت روزانه

دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: در فصول گرم سال به منظور کنترل و کاهش جمعیت کنه ها جهت جلوگیری از بیماری مشترک تب کریمه کنگو، محوطه داخلی و خارجی کشتارگاه به صورت دوره ای مورد سمپاشی قرار می گیرد و همچنین کلیه سالن ها و تجهیزات روزانه شست و شو و ضدعفونی می شوند.

وی همچنین بیان نمود: از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری، مبارزه با کنه از طریق سمپاشی اماکن دامی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب توسط دامدار و ذابحان حین انجام کار، بالابودن امنیت و حفاظت فردی شاغلین در کشتارگاه ها، سرد نمودن لاشه به مدت 24 ساعت در برودت یخچال و تهیه گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی می باشد.

دکتر قدرتی در پایان افزود: کلیه پرسنل شاغل در کشتارگاه باید هنگام فعالیت از لباس کار مناسب اختصاصی جهت ایمنی فردی و جلوگیری از انتقال بیماری (‌شامل کفش، کلاه، روپوش، ماسک، دستکش و ...) استفاده نموده و لباس های کار باید در پایان هر نوبت کاری تعویض و پس از شستشو و ضدعفونی به روش مناسب برای استفاده در روز بعد آماده گردند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 288797
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

سمپاشی دوره ای و نظافت روزانه
لینک کوتاه