پنجشنبه 04 تیر 1405

flag
لیست اخبار صفحه :268
پیشگیری و کنترل بیماری تب برفکی با همکاری دامداران ممکن می شود
اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی یادآور شد:

پیشگیری و کنترل بیماری تب برفکی با همکاری دامداران ممکن می شود

اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی از کلیه دامداران استان خواست تا نسبت به رعایت موارد قرنطینه ای و امنیت زیستی و همکاری با اکیپ های واکسیناسیون دامپزشکی اقدام نمایند.

طرح ایمن سازی سراسری بیماری لمپی اسکین در گاوداری های شهرستان مشهد در حال اجرا است

طرح ایمن سازی سراسری بیماری لمپی اسکین در گاوداری های شهرستان مشهد در حال اجرا است

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت : بیماری لمپی اسکین یک بیماری ویروسی در دام سنگین ( گاو) است که اگرچه بیماری مشترک بین انسان و دام نیست اما می‌تواند خسارات اقتصادی سنگینی بدلیل تأثیر منفی بر سلامت دام و تولیداتی از جمله شیر و گوشت ، به دامدار وارد آورد. در اجرای این برنامه پیشگیرانه و کنترلی در نظر است جمعیت دام سنگین شهرستان (دامداری های صنعتی و سنتی ) بصورت رایگان علیه بیماری لمپی اسکین واکسینه شوند.

کشف و توقیف مقدار 140 کیلوگرم گوشت چرخکرده فاقد هویت از یکی از مراکز عرضه سطح شهر مشهد

کشف و توقیف مقدار 140 کیلوگرم گوشت چرخکرده فاقد هویت از یکی از مراکز عرضه سطح شهر مشهد

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با اعلام این خبر افزود: طی بازدیدهای دوره ای کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای تامین ایمنی غذایی ، حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماری های قابل انتقال از راه مواد غذایی آلوده ، از یکی از مراکز عرضه سطح شهرستان حدود 140 کیلوگرم گوشت چرخکرده فاقد هویت و غیربهداشتی ، کشف و توقیف گردید.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور