سه شنبه 09 دی 1404

flag
لیست اخبار صفحه :930
نظارت بهداشتی بر بیش از 940هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریها  و تولید بیش از 2300تن گوشت سفید در مه ولات

نظارت بهداشتی بر بیش از 940هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریها و تولید بیش از 2300تن گوشت سفید در مه ولات

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات در سال 1398تعداد 943 هزار و 740 قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای شهرستان صورت گرفته است که مقدار  2360 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شده است که علاوه بر مصرف شهرستان به شهرستانهای همجوار و مشهد با مجوز بهداشتی حمل شده است که نسبت به سال گذشته  رشدقابل توجهی  داشته است.

عملکرد نظارتی نوروز 99 دامپزشکی گناباد

عملکرد نظارتی نوروز 99 دامپزشکی گناباد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد طرح تشدید نوروزی 99 شبکه دامپزشکی گناباد آثار مثبت بسیار خوبی در جهت تامین امنیت سلامت شهروندان داشته است .

تلف شدن 45راس  گوسفندوبز  در سیل مه ولات

تلف شدن 45راس گوسفندوبز در سیل مه ولات

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات در پی افزایش بارندگی و جاری شدن سیل درشهرستان تعداد 45راس گوسفند و بز  بر اثر سیل و رانش کوه تلف شدند

صادرات بیش از26میلیون دلار کالا به 34کشور جهان
اداره کل دامپزشکی استان خبر داد:

صادرات بیش از26میلیون دلار کالا به 34کشور جهان

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان میزان صادرات انواع دام و طیور و کالاهای مرتبط طی سال 98را بیش از 28هزار تن دانست که این میزان ارزش دلاری معادل با 26میلیون دلار را داشته است.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور