متن استاتیک شماره 26 موجود نیست
متن استاتیک شماره 27 موجود نیست
  • 1402/10/10 - 09:06
  • تعداد بازدید : 338
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط 30 قلم دارو از پت شاپ های دامپزشکی سبزوار

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از ضبط 5 نوع دارو در بازدیدهای صورت گرفته از پت شاپ های دامپزشکی سبزوار خبرداد که این 5 نوع دارو مشتمل بر 30 قلم می باشد.

دکتر برات الله زیدآبادی گفت: مطابق دستورالعمل های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور، بازدید های مستمر از پت شاپ های دامپزشکی در دستور کار واحد دارو و درمان شبکه دامپزشکی سبزوار قرار دارد که در بازدید های صورت گرفته توسط کارشناس شبکه دامپزشکی تعداد 5 نوع دارو که جمعا 30 قلم می شود ضبط گردید.

وی در ادامه بیان داشت: فروشگاه های عرضه لوازم جانبی حیوانات خانگی تنها مجاز به عرضه لوازم جانبی هستند و مجوز فروش دارو و حق مداخله در امور درمانی حیوانات را ندارند.

زیدآبادی افزود: دخالت در امور درمان حیوانات خانگی از سوی افراد غیر مجاز تخلف محسوب می گردد و مسئولیت حقوقی و کیفری ناشی از درمان های غیرمجاز، متوجه متخلفان خواهد بود.

رئیس شبکه دامپزشکی در پایان عنوان کرد: شهرستان سبزوار دارای 7 درمانگاه عمومی دامپزشکی و درمانگاه دام کوچک می باشد که در حال ارائه خدمات در حوزه درمان حیوانات خانگی، پرندگان و ماهیان زینتی و.. می باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 312785
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

متن استاتیک شماره 28 موجود نیست
متن استاتیک شماره 30 موجود نیست متن استاتیک شماره 29 موجود نیست
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور