شبکه دامپزشکی قوچان، اعلام کرد:
عرضه دارو و واکسن دامپزشکی در فضای مجازی ممنوع است
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، از ممنوعیت فروش دارو و واکسن های دامپزشکی در فضای مجازی خبر داد.

دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، گفت: با توجه به آئین نامه اجرائی بند ز ماده( 3 ) و مواد (7)،(8) و (9) نظارت بر عرضه و فروش دارو، واکسن های تولیدی و وارداتی از وظایف سازمان و ادارات کل دامپزشکی استان ها بوده و اقلام مذکور لزوماً بایستی از طریق شبکه مجاز وارد، توزیع و در اختیاران مصرف کنندگان قرار گیرد.
شمس، با بیان اینکه پایش اقلام دارویی و واکسن و مواد بیولوژیک در سامانه دارویی انجام می شود افزود: متاسفانه بعضی از اقلام دارویی که توسط گردانندگان فروش دارو در فضای مجازی تبلیغ و عرضه می شود، غیر مجاز بوده که لازم است با متخلفان برخورد قانونی شود.
وی، در پایان از همه شهروندان قوچانی درخواست کرد؛ در صورت مشاهده عرضه و فروش دارو و واکسن های غیر مجاز مراتب را از طریق شماره تلفن 47224962 اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری های لازم صورت پذیرد.