مصرف بیش از 32 میلیون دز واکسن طیور درشهرستان تربت حیدریه
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای سال جاری در راستای حراست و صیانت از جمعیت طیور شهرستان 32 میلیون و 103 هزار دز واکسن در واحد های صنعتی پرورشی طیور و همچنین طیور بومی شهرستان مصرف شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، دکتر ابوالحسن سیدین با اشاره به اینکه بیماری های شایع در حوزه طیور با انجام واکسیناسیون به موقع قابل کنترل می باشد،افزود: بیماری نیوکاسل ،برونشیت ،گامبور و آنفلوآنزا از بیماری های شایع طیور می باشد که قابل کنترل و پیشگیری از طریق واکسیناسیون به موقع می باشد. وی در ادامه گفت: واکسیناسیون موجب فعال شدن دستگاه ایمنی بدن پرنده و در نتیجه افزایش ایمنی بدن در مقابل بیماری ها می گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: تنظیم برنامه مناسب برای پیشگیری از بیماری های طیور بسیار مهمتر از استفاده از واکسن به تنهایی می باشد.