نظارت بهداشتی دامپزشکی زاوه بر بیش از سه میلیون جوجه گوشتی
بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه :طی هفت ماه گذشته سال جاری، بیش ازسه قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفت.
بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه :طی هفت ماه گذشته سال جاری، بیش ازسه قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفت.
دکتر سیدین رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.
وی تصریح کرد: در تولید گوشت مرغ برخلاف تصور عموم هرگز از هیچگونه هورمونی برای افزایش رشد استفاده نمی شود و رشد سریع و بازدهی مناسب مرغ گوشتی در واحدهای پرورش صنعتی مربوط به عواملی همچون اصلاح نژاد، تنظیم جیره و محیط پرورش و سایر اصول علمی در این حرفه است.
سیدین همچنین اظهار داشت ماکیان گوشتی به عنوان منبع ارزان و با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور ضروریست دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
دکتر سیدین در پایان از مرغداران درخواست نمود: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت های زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور وتأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.
نظر دهید