نظارت جدی دامپزشکی قوچان بر رستوران ها و اغذیه فروشی ها
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان، در راستای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل بهداشت گوشت، حفظ سلامت شهروندان و همچنین ممانعت از کشتارهای غیرمجاز اقدام به بازدید و نظارت از رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها می کنند.

دکتر محمد احمدی بیان کرد: در این بازرسی ها تذکرات لازم به متصدیان واحد ها درتهیه فرآورده مصرفی از مراکز عرضه مجاز و توصیه های بهداشتی در خصوص نحوه نگهداری مواد خام دامی داده می شود.
وی در پایان افزود: تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز مورد استفاده قرار می گیرند ، بایستی دارای مهر و تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه شده و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.
نظر دهید