• 1400/10/19 - 09:59
  • تعداد بازدید : 301
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی درگز بر تولید و استحصال حدود 260 تن گوشت قرمز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 260 تن گوشت قرمز تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه‌ این شهرستان استحصال شده است.

نظارت دامپزشکی درگز بر تولید و استحصال حدود  260 تن گوشت قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی درگز گفت: این میزان گوشت از تعداد 463 رأس گاو و شتر و 10هزار و 254 رأس گوسفند و بز استحصال شده و روانه بازار گردیده است.

دکتر شمس تصریح کرد: با نظارت مستمر و روزانه بازرسین بهداشتی دامپزشکی و حضور ناظر شرعی، در مجموع تعداد 10 هزار و 717 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرداری درگز از ابتدای سال تاکنون کشتار شده است.

وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق شماره تلفن 05146225023 در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 280619
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه