شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت:
نقش کلیدی کشتارگاه های دام و طیور در تامین گوشت سالم و با کیفیت
نقش کشتارگاه های دام و طیور، به عنوان تامین کننده منابع پروتئین، در تولید گوشت با کیفیت و سالم تعیین کننده می باشد.
دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، بیان داشت: تامین گوشت سالم نقش مهمی در بهداشت عمومی و فردی در جامعه دارد و کارکنان کشتارگاه ها، ناظرین شرعی و مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی، در تامین این مهم نقش اساسی دارند.
وی، تاکید کرد: تامین سلامت جامعه و مصرف کنندگان، شرط اساسی در فعالیت واحدهای تولید و عرضه کننده فراورده های خام دامی بویژه کشتارگاه ها است. بنابراین علاوه بر اهمیت نقش ناظرین بهداشتی و شرعی در تامین گوشت سالم، رعایت مسائل بهداشتی در مراحل کشتار دام و طیور، توسط کارکنان شاغل در کشتارگاه بسیار حائز اهمیت می باشد. زیرا هر گونه سهل انگاری سلامت جامعه را به خطر می اندازد.
زیدآبادی، افزود: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی، با معاینه دام پیش از کشتار و بازرسی لاشه دام های ذبح شده و در نهایت نگهداری گوشت قرمز به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه، نقش کلیدی در تامین گوشت سالم و پیشگیری از سرایت بیماری ها به جامعه انسانی دارد.
وی، توصیه نمود: شهروندان جهت اطمینان از صحت و سلامت دام و طیور مصرفی خود حتما به مهر بهداشتی دامپزشکی و وضعیت ظاهری آن توجه کافی داشته باشند و در صورت مشاهده هر نوع تخلف در حیطه وظایف دامپزشکی مراتب را جهت بررسی به سامانه تلفن گویا 1512 اطلاع دهند.