هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز به خودرو های حمل لاشه های دامی و طیور
دکتر علیرضا قدرتی رئیس دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ در خصوص لزوم فعال بودن یخچال ها و ترموکینگ های خودرو های حمل گوشت قرمز و مرغ به رانندگان هشدار داد.
قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: به دلیل احتمال رشد میکروارگانیسم ها و باکتری های فاسد کننده در گوشت خام هر گونه حمل و نقل گوشت قرمز و مرغ تازه یا منجمد بایستی با رعایت شرایط دمایی مناسب صورت گیرد.
وی توضیح داد: گوشت و آلایش خوراکی که به صورت تازه عرضه می شوند باید در دمای صفر تا 4 درجه و گوشت و آلایش منجمد باید در برودت حداقل منفی 18 درجه حمل گردد.
قدرتی افزود: خودرو حمل و سردخانه آن باید قبل از حمل به دقت تمیز، شست وشو و ضدعفونی گردد و سطوح داخلی وسیله حمل باید در مقابل خوردگی و پوسیدگی مقاوم باشد و دمای مورد نیاز را طی حمل و نقل تأمین نماید.
وی بر لزوم فعال بودن سیستم برودتی خودرو تاکید و گفت: کلیه خودرو های حمل بایستی مجهز به ترموگراف باشند تا درجه برودت داخل سردخانه را در طی مسیر ثبت نماید و در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی و قرنطینه ای با آن ها برخورد خواهد شد.
قدرتی در پایان اظهار داشت: به منظور جلوگیری از پیامدهای ناخواسته ناشی از عدم رعایت اصول بهداشتی قرنطینه ای، هرگونه نقل و انتقال دام و فرآورده های خام دامی باید پس از اخذ مجوز حمل از اداره دامپزشکی صورت گیرد و کارشناسان ما نظارت بهداشتی خود را در مبدا، مقصد و حین جابجایی در مسیرهای مبادلاتی بر محمولهها اعمال مینمایند.