• 1401/12/14 - 13:45
  • تعداد بازدید : 826
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار در خصوص مشخصات ماهی قرمز سالم

روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز اعلام کرد: همشهریان ماهی قرمز شب عید را تنها از مراکز مجاز و مورد تأیید دامپزشکی تهیه نمایند.

دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درگز به ویژگی‌های ماهی سالم شب عید اشاره کرد و گفت: ماهی قرمز باید دارای تحرک مناسب باشد و پولک‌های آن سالم و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم و … باشد. همچنین باله‌های شنای ماهی نیز می‌بایستی قائم و دم آن کشیده باشد و تحرک لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: جلوگیری از دست زدن کودکان و افراد حساس دارای سابقه آلرژی و شستن دست‌ها پس از تماس با ماهی از نکات دیگری است که باید حتماً مورد توجه قرار گیرد.

شمس با بیان اینکه ظرف نگه‌داری ماهی قرمز باید برای تبادل اکسیژن با محیط، دهانه بازی داشته باشد، گفت: استفاده از دستکش و شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون بعد از تماس با ماهی‌ها، شست‌وشو و ضدعفونی ظرف نگه‌داری ماهی با نمک طعام ۳ درصد به صورت دوره‌ای، هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره آب خودداری شود که این موارد از جمله توصیه‌های بهداشتی نگه‌داری ماهی قرمز است.

وی در پایان بیان کرد: از هرگونه تغییر در دمای آب ماهی می بایستی پیشگیری کرد و در صورت مشاهده تغییر در ظاهر و رفتار ماهی می بایستی با دکتر دامپزشک مشورت نمود.

  • گروه خبری : اداره شهرستان درگز,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298102
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه