پلمب 2 باب سردخانه ی نگهداری فرآورده های خام دامی در مشهد
طی بازرسی های کارشناسان این شبکه 2 باب سردخانه ی نگهداری فرآورده های خام دامی بدلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی پلمب و متخلفین جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: تمامی واحدهای تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی علاوه بر اینکه می بایست مجوزهای لازم را جهت فعالیت از دامپزشکی و سایر ارگان های مرتبط دریافت کنند، ملزم به رعایت تمامی دستور العمل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز می باشند.
وی، در ادامه از تشکیل پرونده قضایی برای متخلفین در این زمینه خبر داد و گفت: فرآورده های خام دامی موجود در سردخانه های مجاز لزوما بایستی، در مراکز بسته بندی دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی، قطعه بندی و بسته بندی شده، دارای مشخصات و لیبل های معتبر باشند و با رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی در دمای مناسب نگهداری شوند.
سیاح، در پایان خاطر نشان کرد: این شبکه با تمام جدیت وظایف ذاتی خود را دنبال نموده و در جهت تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده شهروندان، با متخلفین برخورد قانونی خواهد داشت.