معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:
ارتقای کیفیت، شناسه دار کردن و رصد فرآورده های خام دامی از اولویت های سازمان است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه جمعی از مدیران ارشد کشوری و استانی دامپزشکی، در بازدید از یک شرکت بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی گفت: ارتقای کیفیت، شناسه دار نمودن و رصد محصولات تولیدی مراکز قطعه کاری و بستهبندی گوشت از اولویت های کاری سازمان است.
دکتر سعید حسینی در ادامه حضور خود در مشهد مقدس و استان خراسان رضوی، ضمن استقبال از تاسیس و فعالیت مراکز قطعه کاری و بسته بندی گوشت اظهار داشت: رعایت و ارتقای استانداردهای بهداشتی در حوزه تولید گوشت و فرآورده های خام دامی در برنامه هفتم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و این سازمان تلاش می کند با بروز رسانی فرآیندهای کاری و بکارگیری تجهیزات مدرن سطح بهداشتی محصولات پروتئینی با منشاء دامی را ارتقاء دهد.
او اظهار داشت: این بازدید در راستای حمایت از تولیدکنندگان و بررسی وضعیت واحدهای تولیدی انجام شده است. وی ضمن بررسی خطوط تولید، وضعیت تجهیزات و روند بستهبندی و توزیع فرآوردههای گوشتی، بر لزوم ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و بهروزرسانی تجهیزات تاکید کرد. حسینی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی، خواستار رعایت کامل ضوابط بهداشتی و تجهیز مناسب خطوط تولید به منظور حفظ سلامت مصرفکنندگان شد.