تاکید رئیس شبکه دامپزشکی مشهد بر رعایت ضوابط بهداشتی در سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، از تاکید رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، بر رعایت الزامات سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خبر داد.
دکتر محمد سیاح ، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، در این خصوص گفت: کلیه متصدیان سردخانه های شهرستان، بسته به نوع نگهداری فرآورده های خام دامی ( تازه یا منجمد) و کاربری آن ملزم به رعایت شرایط دمایی مناسب می باشند، همچنین کلیه محصولات در این واحدها باید دارای لیبل تاریخ به روز بوده و در چیدمان مطلوب نگهداری شوند.
وی، در ادامه افزود: نگهداری انواع فرآورده های خام دامی من جمله گوشت قرمز، سفید، آلایش و ... با هدف جلوگیری از آلودگی متقاطع بین محصولات، بایستی مدیریت بهداشتی گردیده، همچنین هر سردخانه باید دارای تابلو حاوی نوع محصولات باشد.
دکتر سیاح، در پایان بر اهمیت استقرار مسئول فنی بهداشتی در مجموعه تاکید نموده و اظهار داشت: کارشناسان این شبکه ضمن انجام بازدیدهای دوره ای، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحد، اقدامات قانونی را پیگیری خواهند نمود.