انجام عملیات نمونه برداری از شیر خام در سطح مراکز جمع آوری و گاوداری های صنعتی شهرستان طرقبه شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ عملیات نمونه برداری در راستای طرح پایش باقیمانده دارو، سموم و آلاینده ها در شیر خام از مراکز جمع آوری و گاوداری های صنعتی شهرستان انجام شد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بیان نمود: در بین گروههای مختلف مواد غذایی، گروه شیر و لبنیات تاثیر ویژهای در افزایش توان بدن دارد. شیر خام، ماده خام اولیه مورد استفاده برای تولید فرآورده های لبنی است که تولید و عرضه آن با خصوصیات محتوایی، شیمیایی و میکروبی مناسب، تضمینی محکم بر تولید محصولی با کیفیت است. با توجه به اهمیت آن پایش و مراقبت های مستمر توسط کارشناسان شبکه در سطح مراکز چمع آوری و گاوداریهای شهرستان انجام می گردد.
وی توضیح داد: پس از جمع آوری شیر از مراکز جمع آوری و گاوداریهای صنعتی نمونههای مربوطه جهت پیگیری و انجام مراحل بعدی اقدامات لازم، به آزمایشگاه ارسال گردید.
دکتر قدرتی در پایان توصیه کرد: شهروندان حتی الامکان شیر را بصورت پاستوریزه مصرف کرده و در صورت استفاده از شیر خام بایستی آن را حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانند و سپس مصرف کنند.