برگزاری دومین کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری تب کریمه-کنگو در باخرز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی باخرز؛ در این کلاس آموزشی راههای نفوذ و ایجاد بیماری، راههای پیشگیری و مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو در محل کشتارگاه شهرستان برگزار شد.

دکتر سعیدخانزاده رئیس شبکه دامپزشکی باخرز با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری «تب کریمه کنگو» (CCHF) و بالا بردن سطح آگاهی افراد در معرض خطر، رعایت نکات بهداشتی اولیه، عدم تماس مستقیم با حیوان و خودداری از مصرف گوشت کشتار غیرمجاز را از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری برشمرد.
وی اظهار کرد: مخزن ویروس در طبیعت اصولاً کنهها بوده و گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز به عنوان مخزن مطرح میباشند. این ویروس از طریق تماس مستقیم با خون یا ترشحات بیمار، لاشه حیوان آلوده (انتقال به قصابها و سلاخها) سبب ایجاد همهگیریهای ناگهانی میشود که علی رغم اینکه بیماری مهلکی محسوب می شود ولی با رعایت نکات بهداشتی و خرید از مراکز مجاز عرضه فرآورده های خام دامی و کشتار لاشه و نگهداری آن در پیش سرد در دمای 4 درجه به مدت 24 ساعت امکان انتقال بیماری را به صفر می رساند .