• 1399/07/16 - 13:26
  • تعداد بازدید : 366
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تقدیر از سرپرست شبکه دامپزشکی بینالود در روز ملی دامپزشکی

از سرپرست شبکه دامپزشکی بینالود و پرسنل شبکه در نشستی با روسای اتحادیه رستوران داران، اتاقاصناف و  اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان به مناسبت روز ملی دامپزشکی تقدیر شد.

نماینده اتحادیه رستوران داران در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و نظارت شبکه دامپزشکی بینالود گفت: با توجه به ضرر و زیان اقتصادی ناشی از بیماری کرونا و تعطیلی برخی واحدها و نزدیک شدن تاریخ انقضای مواد پروتئینی موجود در سردخانه رستوران ها، اتحادیه خواستار آموزش های لازم در زمینه بهینه سازی بسته بندی، نگهداری و انجماد فراورده های خام دامی در جهت افزایش طول عمر محصول بوده و حتی در صورت لزوم آماده تغییرات ساختاری در واحدهای خود می باشد.

سرپرست شبکه دامپزشکی بینالود در پاسخ به مسائل و مشکلات بیان شده گفت: رستوران داران می توانند محصول خود را جهت بسته بندی وکیوم و انجماد سریع به واحدهای بسته بندی دارای تونل انجماد برده و تحت نام برند خود، محصول منجمد با بسته بندی اصولی جهت نگهداری در واحد دریافت نمایند. همچنین دکتر قدرتی پیشنهاد داد رستوران داران می توانند از تونل های انجماد پورتابل با ظرفیت کم در واحد های خود جهت انجماد سریع محصولات استفاده نمایند.

دکتر علیرضا قدرتی گفت: دامپزشکی افتخار خود نمی داند که اعلام کند این میزان فراورده خام دامی معدوم شده است به این دلیل که این محصولات سرمایه ملی بوده و ارزش مادی و زمانی بسیاری جهت تولید آن ها صرف شده است.

وی همچنین افزود: باید بتوانیم آماده سازی، بسته بندی، نگهداری و انجماد این محصولات را به صورت اصولی و علمی و بر اساس دانش روز انجام دهیم که این مهم با به کارگیری نیروهای متخصص و مجرب با مدارک تخصصی دامپزشکی و صنایع غذایی در واحدها اجرایی خواهد شد. در واقع باید به سمت اصلاح فرایندهای سنتی با روش های علمی در این زمینه پیش رفت.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 256458
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید