به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت:
دامپزشکی، تامین کننده بخشی از بهداشت و سلامت جامعه، تضمین کننده غذای سالم
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، با اشاره به فرارسیدن هفته سلامت، به وظایف متعدد و متنوعی که دامپزشکی بر عهده دارد اشاره کرد و نقش این مجموعه را در تامین بخشی از بهداشت و سلامت جامعه و تضمین غذای سالم برای مردم حائز اهمیت توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" در خصوص مصرف روزانه مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی در سبد غذائی هر انسان ادامه داد: تامین امنیت غذایی شهروندان یکی از مهمترین وظایف سازمان دامپزشکی کشور است که در صورتی که خللی در انجام این وظایف ایجاد شود، تبعات بهداشتی و اقتصادی هنگفتی به همراه دارد.
وی، یکی از اصلی ترین شاخصه های توسعه هر کشوری را بحث سلامت دانست و بیان داشت: سازمان دامپزشکی کشور با نظارت و کنترل مستقیم از طریق بخش دولتی و غیردولتی بر کلیه مراحل زنجیره تولید از مراکز پرورش دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل تا زمان عرضه در بازار، نقش بسزایی در تامین بهداشت عمومی جامعه و متعاقب آن سلامت افراد جامعه بر عهده دارد.
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، کارکنان این مجموعه را به عنوان سربازان خط مقدم جبهه بهداشت و سلامت توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: سالیانه افراد زیادی در جهان بر اثر ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و حیوان درگیر یل تلف می شوند که تبعات اجتماعی و هزینه های گزاف درمانی را به دولت ها تحمیل می کند.
"قدرتی" با بیان اینکه نقش دامپزشکی در سلامت و بهداشت جامعه مغفول مانده است، یادآور شد: فعالیت های شبانه روزی دامپزشکی سبب شده تا ضمن تامین فرآورده های خام دامی مورد نیاز سبد غذایی کشور، امنیت بهداشتی و روانی نیز برای مردم تامین شود.
وی، گفت: هر ساله سازمان دامپزشکی کشور با صرف اعتبارات سنگین، اقدامات بهداشتی را اکثرا به صورت رایگان برای حفظ و حراست صنعت دام و طیور کشور هزینه می کند که در این راستا و طی سالیان گذشته برخی بیماری های خطرناک کنترل و برخی دیگر ریشه کن شده است.
این مقام مسئول، اذعان داشت: در مجموع فعالیت های بهداشتی دامپزشکی سبب ارتقای شاخص های بهداشتی و کاهش تخت های بیمارستانی و هزینه های سرسام آور درمانی می شود.