رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه؛
عرضه فله ای و غیر بهداشتی شیر خام می تواند باعث بروز بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام شود
در راستای اجرای آئین نامه ها و شیوه نامه های نظارت بهداشتی دامپزشکی تمامی فرآورده های خام دامی از مرحله استحصال و تولید تا مصرف باید زیر نظر کارشناسان دامپزشکی بوده و تاییدیه بهداشتی دامپزشکی را برای عرضه به کارخانجات و مصرف کنندگان دریافت نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: با توجه به فساد پذیری بالای شیر خام و امکان انتقال بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام از شیر خام آلوده، برابر ضوابط و مقرات بهداشتی دامپزشکی شیر خام تولیدی دامداریها از مرحله دوشش، حمل و نقل، سردسازی و عرضه تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید و عرضه می شود.
دکتر سیدین افزود: تمامی شیر های خام تولیدی در مبداء دامداریهای صنعتی پس از آزمایشات اولیه، سردسازی شده و با حمل و نقل بهداشتی به کارخانجات لبنی، مراکز جمع آوری شیرخام و مراکز عرضه منتقل می شود.
وی در ادامه به شهروندان در مورد خرید شیر خام توصیه نمود: شیر خام مصرفی خود را فقط از مراکز جمع آوری و عرضه شیر خام مجاز تهیه نمایند. تمامی مراکز جمع آوری شیر خام دارای مسئول بهداشتی دامپزشکی بوده که با اقدامات آزمایشگاهی، سردسازی و تایید سلامت و کیفیت شیر تحویلی از دامداریها، شیر خام عرضه شده به مصرف کنندگان را از نظر سلامت، کیفیت و بهداشتی بودن تائید می نمایند.