نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 3 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه؛ کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در سال 1400 بر تولید و استحصال 3 هزار و 177 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
دکتر ابوالحسن سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه با بیان این خبر افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد. وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، تعداد 124 هزار و 334 راس دام سبک و 3 هزار و 422 راس دام سنگین کشتار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
وی گفت: با پیگیری های انجام شده انشااله در ماههای آتی شاهد بهره برداری از کشتارگاه صنعتی دام با ظرفیت هزار راس دام سبک و صد راس دام سنگین خواهیم بود.