نظارت بر بیش از4 میلیون جوجه ریزی در شهرستان زاوه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه از ابتدای سال 97 بر بیش از 4 میلیون قطعه جوجه یک روزه در فارمهای گوشتی نظارت بهداشتی صورت گرفته است.

دکتر مهرآوران رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت : صنعت مرغداری و تولید گوشت سفید و تخم مرغ یکی از ارکان مهم اقتصادی می باشد . لذا در جهت حفظ این صنعت می بایست اقداماتی به منظور جلوگیری از رخداد بیماری انجام داد که از جمله آن رعایت برنامه واکسیناسیو ن منظم و مرتب بر اساس دستورالعمل توسط مرغداران می باشد.
دکتر محسن مهرآوران افزود: 120 واحد فعال مرغداری در شهرستان زاوه موجود می باشد واز پرورش دهندگان طیور خواست: با توجه به اینکه یکی از راههای ابتلا به بیماری عدم رعایت فاصله جوجه ریزی،جوجه ریزی بیش از ظرفیت و یا عدم رعایت نکات بهداشتی می باشد. لذا به منظور حفظ سرمایه خود و جلوگیری از زیانهای اقتصادی نکات بهداشتی را جدی بگیرند و با اجرای دقیق برنامه واکسیناسیون از شیوع بیماری جلوگیری کنند.
نظر دهید