• 1400/09/15 - 09:35
  • تعداد بازدید : 477
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی زاوه بر بیش از پنج میلیون جوجه گوشتی

بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه :طی هشت ماه گذشته سال جاری، بیش ازپنج میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفت.

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.

وی تصریح کرد: در تولید گوشت مرغ برخلاف تصور عموم هرگز از هیچگونه هورمونی برای افزایش رشد استفاده نمی شود و رشد سریع و بازدهی مناسب مرغ گوشتی در واحدهای پرورش صنعتی مربوط به عواملی همچون اصلاح نژاد، تنظیم جیره و محیط پرورش و سایر اصول علمی در این حرفه است.

اکبری نسب همچنین اظهار داشت ماکیان گوشتی به عنوان منبع ارزان و با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور ضروریست دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.   

دکتر اکبری نسب در پایان از مرغداران درخواست نمود: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت های زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور وتأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان زاوه
  • کد خبر : 279644
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید