برداشت 2 هزار و 549 تن ماهی خوراکی در سبزوار
2549 تن ماهی خوراکی از استخرهای پرورش ماهیان گرمابی ،سردآبی و خاویاری در شهرستان سبزوار برداشت شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: این میزان ماهی در 83 واحد فعال سردآبی، 27 واحد گرمابی و 5 واحد فعال پرورش ماهیان خاویاری تولید شده است.
وی تصریح کرد: میزان ماهی خوراکی برداشت شده از ماهیان سردآبی 2300 تن، ماهیان گرمابی 200 تن و در ماهیان خاویاری 49 تن می باشد.
وی همچنین به برداشت 110 کیلوگرم خاویار از مزارع پرورش ماهیان خاویاری در سال گذشته اشاره داشت.
دکتر زیدآبادی گفت: شرایط آب و هوایی شهرستان ، موقعیت مناسبی را جهت پرورش ماهیان سردآبی، گرمابی، خاویاری و سایر گونه ها فراهم کرده که رشد و توسعه پرورش ماهی در شهرستان سبزوار می تواند علاوه بر تولید پروتئین مرغوب با ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، در توسعه اقتصادی شهرستان نقش موثری داشته باشد. مصرف آبزیان در سبد غذایی شهروندان اهمیت بسزایی در سلامتی دارد و با نهادینه کردن فرهنگ مصرف ماهی در سبد غذایی شهروندان و افزایش مصرف سرانه می توان گام های اساسی تری در راستای تولید بیشتر این محصول غذایی برداشت.
وی در ادامه بیان داشت: در سال 1401 میزان بچه ماهی ورودی در واحدهای سردآبی 3 میلیون قطعه ،در واحدهای گرمابی 250 هزار قطعه و در ماهیان خاویاری 5250 قطعه بوده است که بصورت مستمر مورد رصد و پایش توسط این شبکه قرار گرفته و در زمان لزوم نمونه برداری های لازم جهت تشخیص بیماری ها و باقی مانده های دارویی انجام گرفته است.