برگزاری دوره آموزش جهت دانشجویان رشته بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در محل شبکه دامپزشکی سبزوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ در این دوره آموزشی دانشجویان رشته بهداشت حرفه ای با دکتر زیدآبادی دیدار داشتند .
پایش و غربالگری بیماری سل و بروسلوز دام های سنگین شهرستان سبزوار در سه ماه اول 1401
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ پایش و غربالگری بیماری سل و بروسلوز با تست و نمونه گیری بیش از 500 راس دام سنگین این شهرستان در سه ماه اول 1401 انجام گرفت.
تشدید اقدامات پیشگیرانه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)
روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ از تشدید اقدامات پیشگیرانه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) در این شهرستان خبر داد.
الزام به جوجه ریزی واحد های مرغ گوشتی سبزوار از مزارع مرغ مادر واکسینه شده بر علیه بیماری آنگارا
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ کلیه ی فارم های مرغ گوشتی باید از مراکز مرغ مادر واکسینه شده علیه بیماری آنگارا جوجه تهیه نمایند.
شناسایی و معدوم سازی 1200کیلوگرم شیر آلوده به باقیمانده دارویی در شهرستان سبزوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ مقدار 1200 کیلوگرم شیر آلوده به باقیمانده ی دارویی شناسایی و معدوم شد.
معرفی دکتر «ولی الله جغتایی» به عنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان «ششتمد»
دکتر «ولی الله جغتایی» به عنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان «ششتمد» منصوب شد.
معرفی درمانگر غیر مجاز دامپزشکی به مراجع قضایی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ فردی که به صورت غیر مجاز و بدون هیچگونه مدرک تحصیلی اقدام به انجام امور درمانی و جراحی دامپزشکی نموده و منجر به تلف شدن حیوان شده بود، به مراجع قضایی معرفی گردید.
معرفی فروشنده ی لاشه های تلفات مرغداری به دادگاه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار؛ فردی که لاشه تلفات مرغداری را عرضه می نمود به دادگاه معرفی شد.
معرفی متصدی رستوران به دادگاه به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی
متصدی 2 باب رستوران به دلیل تهدید علیه بهداشت به دادگاه عمومی معرفی شد.
توقیف کامیون حمل غیر مجاز دام زنده
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی سبزوار؛ کامیون حامل دام زنده بدون مجوز در این شهرستان متوقف شد.