برگزاری کارگاه آموزشی سلامت گوشت و فرآورده های خام دامی ویژه متصدیان مراکز عرضه فرآورده خام دامی در قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، به منظور ارتقای سطح آگاهی و دانش بهداشتی فعالان حوزه فراورده های خام دامی ، یک دوره آموزشی تخصصی با موضوع «سلامت گوشت و فرآوردههای خام دامی» ویژه متصدیان مراکز عرضه فرآورده خام دامی برگزار شد.
|
دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان اعلام کرد : این دوره که با حضور جمعی از قصابان و مسئولین واحدهای عرضه گوشت در محل سالن اجتماعات اصناف شهرستان قوچان برگزار گردید، شامل مباحثی همچون اصول نگهداری و حمل گوشت، رعایت ضوابط بهداشتی فردی، نحوه پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، و چگونگی دفع بهداشتی ضایعات بود. حامد شمس با اشاره به اهمیت این آموزشها، هدف از برگزاری این دوره را ارتقای کیفیت عرضه گوشت، کاهش خطر انتقال بیماریها و افزایش رضایتمندی مصرفکنندگان عنوان کرد. کارشناسان دامپزشکی شهرستان در این جلسه ضمن ارائه آموزشهای تئوری، به پرسشهای شرکتکنندگان پاسخ داده و نکات کاربردی در خصوص رعایت مقررات بهداشتی در واحدهای صنفی را تشریح کردند. |
شمس در پایان با بیان اهمیت این آموزشها گفت: «ایمنی غذایی شهروندان در گرو همکاری همه بخشها بهویژه مراکز عرضه فراورده های خام دامی است و ما با اجرای چنین برنامههایی تلاش میکنیم سطح آگاهی و مهارت فعالان این حوزه را به حد مطلوب برسانیم تا شاهد عرضه گوشت سالم و باکیفیت به مردم باشیم.