• 1399/04/02 - 08:23
  • تعداد بازدید : 588
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس شبکه دامپزشکی مشهد از مناطق عشایری هزار مسجد مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از بازدید رئیس این شبکه از مناطق عشایری شهرستان خبر داد.

دکتر محمود جوادی نژاد در این بازدید که با هدف بررسی مشکلات جامعه عشایری شهرستان در زمینه پرورش دام انجام پذیرفت، اظهار داشت: جامعه عشایری از ذخائر ارزشمند کشور بوده و عشایر عزیز با تولید بیش از 15 درصد گوشت شهرستان نقش به سزایی در تامین گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مورد نیاز شهرستان را دارا می باشند. 

وی ارتقای بهداشت و سلامت جمعیت دامی عشایر را ضروری  دانست و افزود: دامپزشکی شهرستان مشهد علیرغم کمبود های موجود ،  با استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و با بهره گیری از توان نیروهای زحمتکش و متخصص خود اهتمام فراوانی در پایداری و ارتقای شاخص های بهداشتی جمعیت دام عشایر دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد به اجرای برنامه های بهداشتی متعدد نظیر واکسیناسیون دام عشایر علیه بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته بیش از 222 هزار و 548 نوبت سر دام عشایر علیه بیماری های پایان آبله، شاربن، تب برفکی، بروسلوز و ....... واکسینه شده است و این عملیات همچنان در  سال جاری ادامه دارد.

دکتر جوادی نژاد همچنین به مبارزه با بیماری های انگلی خارجی بدن دام اشاره کرد و گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد علاوه بر ایمن سازی جمعیت دامی عشایر بر علیه بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام، نسبت با استفاده از سموم رایگان با بیماری های ناشی از انگل های خارجی بدن دام مبارزه مینماید. 

برای دیدن عکس های این بازدید کلیک کنید. 

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 253052
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید