برگزاری دوره آموزشی بهداشت گوشت و سلامت فرآورده های خام دامی در هتل سیمرغ فیروزه مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از برگزاری دوره آموزشی بهداشت گوشت و سلامت فرآورده های خام دامی ویژه پرسنل و کارکنان هتل سیمرغ فیروزه شهرستان مشهد خبر داد.
دکتر شهرام کرباسی، مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد هدف از برگزاری این دوره های آموزشی را ارتقای سطح دانش بهداشتی و آگاهی های تخصصی پرسنل آشپزخانه و سردخانه های نگهداری گوشت و فرآورده های خام دامی هتل ها و مهمانپذیرهای شهرستان عنوان کرد و افزود: در این دوره آموزشی که با همکاری هیئت مدیره هتل سیمرغ فیروزه برگزار شد، نحوه کنترل مجوزها و تحویل گیری صحیح و تشخیص سلامت گوشت و شیوه های نگهداری استاندارد انواع فرآورده های خام دامی در سردخانه ها مورد تدریس قرار گرفت.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: در این دوره آموزشی یکروزه که در محل سالن جلسات هتل سیمرغ فیروزه شهرستان مشهد برگزار شد، بیش از 42 نفر از کارکنان هتل با آخرین متدها و روش های اصولی بهداشت گوشت و دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی آشنا شدند.
نظر دهید