برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و دام در موسسه صنعتی گوشت مشهد با محوریت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد کارگاه آموزشی آشنایی با بیماریهای مشترک بین انسان و دام با محوریت بیماری مهلک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای کارکنان موسسه صنعتی گوشت شهرستان مشهد برگزار شد.
دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد افزود: این کارگاه آموزشی باتوجه به لزوم ارتقاء سطح آگاهی و دانش پرسنل اداری ، شاغلین در بخش های مکانیزه، خطوط کشتار، واحد های بسته بندی گوشت ورندرینگ و.... موسسه صنعتی گوشت برگزار و عوامل تاثیرگذار در جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام به بهره وران آموزش داده شد.
وی یادآور شد: با شروع فصل گرما و ازدیاد کنه ها، احتمال بروز و انتقال برخی بیماری های دامی، بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه -کنگو افزایش می یابد و قصابان، سلاخان و کارگران کشتارگاه از جمله افرادی هستند که بیشتر نسبت به سایر اقشار جامعه در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در مورد خطرات کشتار غیر مجاز و راههای انتقال این بیماری اظهار داشت: کشتارغیرمجاز و خارج از چرخه کشتارگاهی یکی از مخاطرات جدی انتقال ویروس عامل بیماری به انسان به ویژه قصابان و دیگر گروههای حساس بوده ومیبایست لاشه حیوانات کشتار شده قبل از توزیع ومصرف بمدت حداقل24 ساعت در پیش سرد(دمای 0تا4درجه سانتیگراد) نگهداری گردد.