تولید بیش از 47 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری با نظارت بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه بیش از 47 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد،دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه این میزان تولید گوشت تقریباً بیش از 50 درصد گوشت تولیدی استان را شامل می شود،افزود:شهرستان مشهد با دارا بودن یک کشتارگاه بزرگ صنعتی دام و 4 کشتارگاه صنعتی طیور جایگاه مهمی در تولید و استحصال گوشت قرمز و گوشت مرغ را در استان دارا می باشد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 47 هزار و 164 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ بهداشتی در شهرستان مشهد تولید شده است،افزود:17 میلیون و 475 هزار قطعه طیور گوشتی و همچنین 284 هزار و 115 راس دام سبک و سنگین در این مدت کشتار شده است.
دکتر جوادی نژاد همچنین به انجام بیش از 25 هزار و 319 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان اشاره کرد و افزود: 558 تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت کشف و توقیف شده است که پس از انجام آزمایشات تشخیصی لازم مقدار 73 تن از این فراورده ها از چرخه مصرف انسانی خارج و با هماهنگی دستگاه محترم قضایی معدوم شده است.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: میزان معدومی فرآورده های خام دامی توقیفی یک دهم درصد می باشد که نشان از کیفیت بالا و رشد شاخص های بهداشتی در فرآورده های خام دامی تولیدی دارد.
نظر دهید