رشد 18 درصدی تولید و استحصال گوشت در شهرستان مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از رشد 18 درصدی تولید و استحصال انواع گوشت در سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان خبر داد.
دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور می باشد، اظهار داشت: در سال جاری بیش از 74 هزار و 108 تن گوشت سالم و بهداشتی در کشتارگاه های دام و طیور مشهد تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید و استحصال شده است که نشان از رشد 18 درصدی تولید گوشت در حوزه دام و طیور نسبت به مدت مشابه در سال 1399 را دارد.
دکتر جوادی نژاد در ادامه میزان گوشت مرغ تولیدی روانه بازار شده را 39 هزار و 787 تن ومیزان گوشت قرمز تولیدی ارسال شده به بازار مصرف را 34 هزار و 321 تن اعلام کرد.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: بازرسان بهداشتی این شبکه علاوه بر نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور بر کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام نیز نظارت داشته، به گونه ای که از ابتدای سال جاری با انجام 40 هزار و 311 مورد بازرسی از مراکز فوق، بر رعایت و پایداری بهداشت و امنیت غذایی شهروندان نظارت داشته اند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در ادامه به 418 پرونده تخلفات بهداشتی ارسالی به مراجع قضایی در سال جاری اشاره کرد و افزود: 18 مرکز متخلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، از ابتدای سال جاری به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، پلمپ و از ادامه کار آنها موقتا جلوگیری به عمل آمده است.
نظر دهید