• 1401/01/07 - 10:22
  • تعداد بازدید : 359
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
هم زمان با طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز؛

نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز خبر داد.

نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز  و ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید واستحصال بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.

دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه از این میزان گوشت بهداشتی تولید شده تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی، 3 هزار و 832 تن گوشت مرغ بوده است، افزود: کارشناسان این مجموعه، از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ; که از 14 اسفند 1400 آغاز شده است ،بر تولید و استحصال 2 هزار و 665 تن گوشت قرمز بهداشتی نیز، در کشتارگاه های دام شهرستان نظارت داشته اند.

وی میزان طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور صنعتی شهرستان را 2 میلیون و 131 هزار قطعه و تعداد دام سبک و سنگین ذبح شده را 58 هزار و 503 راس عنوان کرد.

دکتر جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: در اجرای این فعالیت تعداد 21 هزار و 615 قطعه طیور و 125 راس دام، به دلایل متعدد بهداشتی پس از ذبح از چرخه مصرف انسانی خارج گردید. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 283235
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی