هم زمان با طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز؛
نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 6 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید واستحصال بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه از این میزان گوشت بهداشتی تولید شده تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی، 3 هزار و 832 تن گوشت مرغ بوده است، افزود: کارشناسان این مجموعه، از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ; که از 14 اسفند 1400 آغاز شده است ،بر تولید و استحصال 2 هزار و 665 تن گوشت قرمز بهداشتی نیز، در کشتارگاه های دام شهرستان نظارت داشته اند.
وی میزان طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور صنعتی شهرستان را 2 میلیون و 131 هزار قطعه و تعداد دام سبک و سنگین ذبح شده را 58 هزار و 503 راس عنوان کرد.
دکتر جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: در اجرای این فعالیت تعداد 21 هزار و 615 قطعه طیور و 125 راس دام، به دلایل متعدد بهداشتی پس از ذبح از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.