نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 2630 تن گوشت قرمز و سفید در مه ولات
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات: در شش ماهه اول سال جاری بر تولید و استحصال و عرضه بیش از 2636 تن گوشت قرمز و سفید نظارت بهداشتی و شرعی صورت گرفته است.
رییس شبکه دامپزشکی مه ولات گفت: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز و سفید به عنوان یک فرآورده خام دامی پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
مهدی ابراهیم زاده تصریح کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز وسفید سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام، طیور و فروشگاههای عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی صورت می گیرد.
وی در پایان بیان داشت : از ابتدای سال جاری بر سلامت حدود 61 تن گوشت قرمز و 2575 تن گوشت سفید در کشتارگاه دام و طیور و همچنین بر عرضه 15 تن گوشت مرغ منجمد و 4 تن گوشت ماهی تازه وارد شده به این شهرستان توسط کارشناسان شبکه نظارت بهداشتی صورت گرفته است.
شهرستان مه ولات دارای یک کشتارگاه صنعتی طیور و یک کشتارگاه سنتی دام دارد.