• 1402/03/28 - 05:22
  • تعداد بازدید : 463
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آموزشی برای متصدیان رستورانها در نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور جلسه آموزشی با محوریت گوشتهای حاصل از کشتار غیر مجاز برای تعدادی از متصدیان تالارها و رستورانها در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد .

دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با بیان مخاطراتی که از طریق گوشتهای حاصل از کشتار غیر مجاز متوجه جامعه می شود گفت : گوشت یکی از مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه غذا در رستورانها می باشد که باید سالم ، بهداشتی ، حاصل از کشتار مجاز کشتارگاه و دارای لیبل و از مراکز مجاز تهیه گردد چون این فرآورده عامل انتقال بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از قبیل شاربن یا سیاه زخم ، هاری ، تب مالت و بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ......می باشد .

رئیس شبکه دامپزشکی کشتارهای غیر مجاز حاشیه شهرها و جاده ها را تهدیدی جدی برای جامعه دانست و گفت : برای پیشگیری از بیماری خطرناک تب کریمه کنگو نظر به اینکه این بیماری در دام و روی لاشه علائم خاصی ندارد باید لاشه دام کشتار شده و آلایش خوراکی بمدت 24 ساعت در دمای 6 2 درجه نگهداری شودکه این کار چند سالی است در کشتارگاههایی که با نظارت کارشناسان دامپزشکی اداره می شود در حال انجام است .

دکتر سلیمانی به اعضاء اتحادیه تالارها و رستورانها پیشنهاد کرد برای تشویق و عدم خسارت متصدیانی که از مواد با کیفیت و بهداشتی برای پخت غذا استفاده می کنند ، رستورانها ، اشپزخانه ها و تالارها با نظارت و همکاری دیگر سازمانه و ادارات درجه بندی شده و قیمت ها بر اساس نوع درجه در نظر گرفته شود .

  • گروه خبری : اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 303353
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر