در مراسم تقدیر از خیرین طرح کمک مومنانه دامپزشکی در خراسان رضوی عنوان شد:
اجرای طرح کمک مومنانه، نمادی از وحدت خانواده دامپزشکی برای خدمت بود
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در مراسم تقدیر از خیرین طرح کمک مومنانه دامپزشکی در این استان، اجرای طرح کمک مومنانه را نمادی از وحدت خانواده دامپزشکی برای خدمت به تولیدکنندگان روستایی دانست.
دکتر جواد اعلمی گفت: حفظ و حراست از سرمایه دامی و تامین بهداشت عمومی، 2 وظیفه عمده دامپزشکی است و در حفظ و حراست از سرمایه دامی، این مجموعه عمدتا با دامداران خرده پا روبرو است که عمدتا برای حفظ معیشت خود نیازمند به نگهداری و پرورش دام هستند لذا حفظ آنها از طریق نگهداری سرمایه دامی این افراد برای جلوگیری از تبعات مختلف، ضروری است.
وی افزود: با توجه به اینکه بحث تغذیه دام صرفا جزء مباحث دامپروری نیست و به سلامت دام و اقتصاد دامپروری وابسته است، اجرای این طرح با هدف ارتقای سطح ایمنی دام ها برای اولین بار در استان صورت گرفت و انجام آن، یک فرایند اطلاع رسانی به عموم بود که همگان بدانند چه زحماتی برای تامین سلامت دام و صنعت دامپروری توسط فعالان عرصه دامپزشکی در حال انجام است که در شرایط سخت مشغول به کار هستند.
اعلمی تصریح کرد: طرح مومنانه ای که اجرا شد نمادی از وحدت خانواده دامپزشکی در بخش های مختلف دولتی و خصوصی و تشکل های وابسته بود و امیدواریم استمرار این گونه حرکات را شاهد باشیم.
رئیس شورای نظام دامپزشکی استان نیز در این جلسه گفت: مساله اصلی تولید برای ما قیمت تمام شده است به ویژه برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان که باید در این خصوص اقدام لازم در جهت کاستن از هزینه های تولید همراه با افزایش کیفیت محصولات صورت گیرد.
دکتر غلامرضا قنبری یادآور شد: اقدامات مشابه طرح کمک مومنانه، در طی سال با ابعاد کوچکتر توسط صنوف مختلف دامپزشکی در حال انجام است و ما به عنوان بخش تخصصی باید ضمن تلاش در جهت تداوم این کمک ها نسبت به ارتقای دانش و آگاهی بهره برداران گام برداریم تا ضمن افزایش بهره وری، کاهش تلفات و... به معیشت دامداران نیز کمک کنیم و از تبعات خشکسالی و تحریم ها کم کنیم و اعتقاد دارم آموزش، رکن اصلی در این فرایند است.
حجت الام محمد حسن شورورزی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی خراسان رضوی نیز ضمن برشمردن مزایای وحدت خانواده دامپزشکی در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم، لزوم استمرار چنین حرکات خیرخواهانه ای را در سطح استان خواستار شد.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه با اشاره به جزئیات طرح کمک مومنانه دامپزشکی یادآور شد: طرح فوق برای دامداران تحت پوشش کمیته امداد مستقر در 9 روستای مشهد اجرا شد و طی آن ۳۲ هزار راس دام سبک، ۴۰۰ راس دام سنگین تحت پوشش قرار گرفتند.
وی عنوان داشت: طی این طرح، کمک به دامداران فوق با توزیع 10 تن خوراک دام، 1500 کیلوگرم مکمل، 550 شاسه ویتامینه، 1872 ویال آنتی بیوتیک و 120 لیتر سم به ارزش 2 میلیارد و 600 میلیون ریال و نیز واکسیناسیون دام های روستاهای 9گانه تابعه مشهد علیه تب برفکی، برسلوز و هاری به صورت رایگان انجام شد و در اجرای آن اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، نظام دامپزشکی استان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمالشرق به عنوان دستگاه های عضو ستاد بزرگداشت روز ملی دامپزشکی، مشارکت داشتند.
در پایان این جلسه، از افراد زیر به عنوان خیرین حاضر در طرح کمک مومنانه دامپزشکی استان با اهدای لوح تقدیر و تندیس یادبود تجلیل به عمل آمد.
مهندس محمدرضا خبیری، مدیر عامل شرکت جوانه خراسان
مهندس فریدون باقری، مدیر عامل شرکت دردانه خراسان رضوی
مهندس جواد یادگار، مدیر عامل زنجیره تولید یادگار
محمد عابدی، مدیرعامل شرکت گوهر دام توس
دکتر مجید کوشکی، مدیر عامل شرکت پارسیان درمان گستر دام شرق
دکتر احسان صنعتی، مدیر عامل شرکت رازیانه سبز
این گزارش یادآور می شود که برخی شرکت های دیگر نیز در اجرای طرح یادشده فعال بودند که بدینوسیله از زحمات آنها نیز قردانی می شود.
نظر دهید