شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1404/09/23 - 09:42
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازار دام مهدتوس مشهد با مهار تب برفکی بازگشایی شد

معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی اعلام کرد: بازار دام مهدتوس مشهد بعد از انجام واکسیناسیون گسترده در منطقه و مهار تب برفکی امروز یکشنبه (۲۳ آذر ۱۴۰۴) بازگشایی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۴۰۴ بود که بازار دام مهدتوس مشهد با دستور قضایی به دلیل مقابله با شیوع تب برفکی تعطیل شد. شناسایی کانون بیماری تب برفکی سویه اگزوتیک در فاصله ۸۰۰ متری بازار دام مهدتوس باعث شد که طبق پروتکل‌های بهداشتی این بازار تعطیل شود.

محمدرضا بهروزیان، معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در این باره توضیح داد: خوشبختانه کانون بیماری جدیدی در مشهد شناسایی نشده است. همچنین از زمان شناسایی سویه اگزوتیک تب برفکی در فاصله ۸۰۰ متری بازار دام مهدتوس، ما این بازار را به صورت پیش فرض به عنوان کانون ابتلا فرض کردیم و تمام اقدامات لازم برای مهار بیماری را انجام دادیم.

 

وی افزود: تمام گله‌های دام اعم از سبک و سنگین را در محدوده کانون بیماری واکسینه کردیم و از آن روز تاکنون علائمی از ابتلا گله‌های دام به تب برفکی مشاهده نشده است. همچنین هیچ کانون جدیدی در سطح مشهد شناسایی نشده است.

 

معاون سلامت دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: در سطح استان خراسان رضوی نیز کانون ابتلا به بیماری تب برفکی با سویه اگزوتیک شناسایی نشده است. البته کانون‌های جدید شناسایی شده که سویه‌های بومی بیماری بوده است و سویه اگزوتیک یا غیربومی در این مدت نداشتیم.

 

بهروزیان ادامه داد: توصیه ما به دامداران این است که تمام پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه را رعایت کنند. برای ورود به محدوده کار حتما از لباس و چکمه مخصوص استفاده کنند و از استان‌های غربی کشور دام وارد استان نکنند.

 

 .

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 349539
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور