سه شنبه 26 خرداد 1405

flag
  • 1397/03/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی جهت قصابان شهرستان خواف در محل شبکه دامپزشکی

    به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خواف، در محل شبکه دامپزشکی جلسه ای با حضور قصابان و ذابحین با محوریت آموزش بیماری تب کریمه کنگو برگزار گردید.



    ریاست شبکه دامپزشکی خواف گفت: در ماه های گرم سال با شروع تکثیر و فعالیت کنه ها احتمال رخداد بیماری تب کریمه کنگو در صورت عدم رعایت مسائل بهداشتی بالا می رود، از این رو برای ذابحین و قصابان در محل شبکه کلاسی برگزار گردید تا مسائل امنیتی بهداشتی مجدداً برای این عزیزان بازگو گردد.



    دکتر احسانی اضافه کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که توسط کنه هیالوما چه با گزش مستقیم انسان توسط کنه آلوده و یا از طریق ترشحات خونی دام آلوده شده توسط کنه ناقل اتفاق می افتد، از این رو رعایت مسائل بهداشتی امنیتی ( داشتن دستکش، چکمه، عینک و ...) در هنگام ذبح دام بسیار اهمیت دارد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 40016
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور